Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Wilskerke? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Wilskerke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Wilskerke en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken deskundigen. De storingstechniekers in Wilskerke voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Wilskerke (regio Middelkerke) ? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze werknemers horen? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven