Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Wingene? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Wingene

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Wingene en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Wingene voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Wingene (regio Wingene)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven