Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Wingene? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. In Wingene voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wingene

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Wingene en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Wingene? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven