Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Wingene? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. Onze onderhoudstechniekers in Wingene voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wingene

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Wingene en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Wingene (omgeving Wingene)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven