Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Wommelgem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wommelgem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Wommelgem en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Wommelgem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds netjes achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Wommelgem (omgeving Wommelgem) ? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven