Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Wortel? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Wortel als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Wortel en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Wortel hun job uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Is de job als storingstechnieker in Wortel (regio Hoogstraten) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven