Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Woumen? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers in Woumen voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Woumen

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s eenvoudig. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Woumen en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Woumen (regio Diksmuide)? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven