Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in regio Zaffelare komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zaffelare

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s simpel. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in omgeving Zaffelare. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Zaffelare hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Zaffelare aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven