Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Zandbergen? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experts. De onderhoudstechniekers in Zandbergen voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zandbergen

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Zandbergen en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Zandbergen (regio Geraardsbergen)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven