Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Zande? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Zande

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in omgeving Zande. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Zande uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Zande aan de slag? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven