Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Zarlardinge? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Zarlardinge

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Zarlardinge en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Al onze storingstechniekers in Zarlardinge voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Zarlardinge (omgeving Geraardsbergen) aan de slag? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven