Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Zarlardinge? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Zarlardinge als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in Zarlardinge en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers voeren hun baan in Zarlardinge uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Zarlardinge? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven