Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in omgeving Zaventem komen versterken? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experts. De storingstechniekers in Zaventem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Zaventem

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Zaventem en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Zaventem aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven