Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Zegelsem komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zegelsem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in omgeving Zegelsem en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Zegelsem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Zegelsem (omgeving Brakel) aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven