Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Zegelsem? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. In Zegelsem voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zegelsem

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Zegelsem en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Zegelsem? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven