Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Zerkegem? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. De storingstechniekers die voor ons werken in Zerkegem voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Zerkegem

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Zerkegem en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Zerkegem? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven