Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Zevekote? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers in Zevekote voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Zevekote

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Zevekote en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Zevekote (regio Gistel)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven