Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Zevekote? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Zevekote hun baan uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Zevekote als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in regio Zevekote. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Zevekote aan de slag te gaan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven