Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Zingem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zingem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Zingem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. In Zingem voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Zingem (omgeving Kruisem) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven