Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Zottegem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Zottegem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Zottegem en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Zottegem voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Zottegem (regio Zottegem) aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven