Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Zottegem? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Zottegem hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De werksite laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zottegem

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt in Zottegem en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt een baan als storingstechnieker in omgeving Zottegem je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven