Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Zwalm? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun job in Zwalm uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Zwalm als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio Zwalm. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Zwalm? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven