Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Zwalm? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Zwalm hun baan uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in propere toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zwalm

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s eenvoudig. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Zwalm en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Zwalm (regio Zwalm) ? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze werknemers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven