Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Zwevegem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Zwevegem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Zwevegem en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Zwevegem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Zwevegem (omgeving Zwevegem) aan de slag te gaan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven