Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Zwijnaarde? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Zwijnaarde als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in omgeving Zwijnaarde. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Zwijnaarde uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Zwijnaarde? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven