Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Zwijndrecht? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Zwijndrecht

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Zwijndrecht en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Zwijndrecht voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Zwijndrecht aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven