Garage De Linde vertrouwt facilitaire diensten toe aan Multi Masters Group: “Door de persoonlijke aanpak voelen we ons geapprecieerd”

Voor zijn fraaie showroom in Aartselaar heeft Garage De Linde nood aan een professionele partner voor de glaswas en voor het parking- en groenonderhoud. Daarvoor rekent de concessie op de facilitaire dienstverlener Multi Masters Group.

Gino Greco van Garage De Linde is tevreden over de glaswas en het groenonderhoud door Multi Masters Group
Gino Greco, after-sales manager bij Garage De Linde

Garage De Linde en Multi Masters Group: hoe het begon

Een zevental jaar geleden nam Garage De Linde zijn intrek in een nieuwe concessie aan de Boomsesteenweg in Aartselaar. Kenmerken van de locatie: een ruime parking met groene zones en grote raampartijen.

“Bij ons zijn klanten meer dan een nummerplaat. Bij Multi Masters Group ervaren we hetzelfde.”

In zijn zoektocht naar een partner voor het parking- en groenonderhoud en de glaswas dacht Garage De Linde onmiddellijk aan Multi Masters Group. De facilitaire dienstverlener is al jaren klant voor zijn bedrijfswagens. “Bij Multi Masters Group konden we terecht voor beide opdrachten. Dat is het grote voordeel van hun uitgebreide dienstenaanbod”, zegt Gino Greco, after-sales manager bij Garage De Linde.

De glaswas bij Garage De Linde is in handen van Cleaning Masters, een van de tien divisies van de facilitaire dienstverlener Multi Masters Group.

Garage De Linde onder de indruk van vlotte opstart van glaswas en groenonderhoud

De samenwerking verliep van meet af aan gesmeerd. “We werden professioneel en snel geholpen. Tussen het eerste akkoord en de opstart zaten amper 2 dagen”, zegt Gino Greco van Garage De Linde, die heel tevreden is over de glaswas en het groen- en parkingonderhoud.

Cleaning Masters, een divisie van Multi Masters Group, verzorgt de glaswas bij Garage De Linde in Aartselaar.

“Het gaat al 5 jaar vanzelf. Al die tijd hebben we nog nooit een klacht gehad. Cleaning Masters en Green Masters leveren perfect werk af. We hoeven zelfs de planning niet in de gaten te houden.”

De redenen voor het succesvolle partnership tussen Garage De Linde en Multi Masters Group

Er is dus de kwaliteitsvolle dienstverlening van Multi Masters Group. Maar Gino Greco ziet nog meer factoren die bijdragen aan de geslaagde samenwerking. Een ervan is de persoonlijke aanpak. “Bij ons zijn klanten meer dan een nummerplaat. Bij Multi Masters Group ervaren we hetzelfde. Wij voelen ons geapprecieerd.”

Benieuwd naar de andere redenen voor dit duurzame partnership? Lees het volledige gesprek met Gino Greco van Garage De Linde.

Terug naar boven