“Het coronavirus krijgt ons niet klein”

Het coronavirus houdt ons land in de ban. Het beïnvloedt het dagelijkse leven van alle inwoners en ook het bedrijfsleven blijft niet gespaard. Veel ondernemingen bouwen hun activiteiten tijdelijk af, andere sluiten hun deuren zelfs helemaal voor onbepaalde duur. Ook de facilitaire dienstverleners voelen de invloed van Covid-19, maar zij rechten de rug.

“Het coronavirus stelt ons op de proef, maar wij gaan de uitdaging aan”, zegt Philip Paelinck, managing director bij Multi Masters Group. “Sommige van onze divisies voelen de gevolgen ervan, andere veel minder. Onze Green Masters bijvoorbeeld hebben het zelfs drukker dan de voorbije weken. Dankzij het lentezonnetje beginnen alle plantjes weer te groeien en dus is het alle hens aan dek bij onze specialisten van het groenonderhoud.”

Extra desinfectie

Van de schoonmaakdivisies vergt het coronavirus extra flexibiliteit. “We zien dat sommige van onze partners hun deuren sluiten, waardoor onze Cleaning Masters en onze Mobility Masters daar even niet meer aan het werk kunnen. Dat geeft ons dan weer de mogelijkheid om op andere plaatsen extra ondersteuning te bieden. Sommige partners vragen nu net extra poetsbeurten wegens het coronavirus. Een extra desinfectie is een veelgevraagde service. Die diensten leveren we vaak ‘s nachts of in het weekend, wanneer de werknemers van het bedrijf niet aanwezig zijn. Dankzij onze goed geoliede organisatie en doorgedreven flexibiliteit passen wij ons zo goed mogelijk aan onze partners aan.”

“U merkt het, net als de werknemers in de zorgsector zetten ook de medewerkers in de facilitaire dienstverlening hun allerbeste beentje voor in deze verwarrende tijden. Het coronavirus gaat ons zeker niet klein krijgen.”

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Contacteer ons via dit formulier.

Terug naar boven