Techni Masters organiseert jobdag voor techniekers

Op zaterdag 26 juni 2021 organiseert Techni Masters in Gent een jobdag voor techniekers. “Dat is de ideale manier om onze kandidaten persoonlijk te leren kennen, wat wij heel belangrijk vinden. De sollicitanten kunnen natuurlijk meteen ook ons bedrijf leren kennen”, zegt Technical recruiter Ilse Van de Gucht van Techni Masters.

Waarom een jobdag voor techniekers?

“Technische profielen zoals onderhoudstechniekers en elektromecaniciens staan hoog op de lijst van knelpuntberoepen. Het is niet zo eenvoudig om via de traditionele vacatures de juiste mensen te vinden. Vooral omdat wij bij Techni Masters heel sterk de nadruk leggen op het menselijke aspect. Wij streven naar een goede match tussen werknemer en werkgever. Tijdens een persoonlijk gesprek met de techniekers in het kader van een jobdag kunnen we meteen zien of die ‘klik’ er aan beide kanten is”, zegt Ilse.

Welk type techniekers zoeken wij tijdens de jobdag?

“Techni Masters zoekt onderhoudstechniekers en elektromecaniciens. Er zijn een drietal zaken waarop wij letten bij een sollicitatiegesprek. Zoals gezegd is de persoonlijkheid van de techniekers heel belangrijk. De kandidaten moeten zich kunnen vinden in onze bedrijfswaarden. Daarnaast moeten ze natuurlijk technisch onderlegd zijn. Tot slot is ervaring heel belangrijk. Naar onze klanten toe garanderen wij een kwaliteitsvolle dienstverlening. Vijf jaar ervaring is dan ook het absolute minimum voor onze onderhoudstechniekers en elektromecaniciens.”

“Bij Techni Masters leggen we heel sterk de nadruk op het menselijke aspect.
Wij streven naar een goede match tussen werkgever en werknemer.”

Waar en wanneer vindt de jobdag voor techniekers plaats?

“De jobdag voor techniekers vindt plaats op zaterdag 26 juni 2021 tussen 13.00u en 16.00u. We hebben speciaal voor een zaterdag gekozen zodat ook mensen die al een job hebben, kunnen langskomen. Plaats van het gebeuren is de regionale zetel van Multi Masters Group in Oost-Vlaanderen. Die is gelegen aan de Traktaatweg 15 in 9000 Gent.”

Vooraf inschrijven

Techniekers die op de jobdag willen langskomen, vragen we om vooraf in te schrijven. “Dat doen we om twee redenen. Enerzijds zijn er natuurlijk de coronamaatregelen. We mogen niet te veel mensen tegelijkertijd ontvangen, al draagt iedereen een mondmasker en voorzien wij voldoende handgel. Anderzijds willen wij alle kandidaat-techniekers garanderen dat we voldoende tijd voor hen kunnen vrijmaken. We willen hen nu eenmaal goed leren kennen.”

Inschrijven kan op verschillende manieren:

  • Via e-mail: jobs@technimasters.be
  • Telefonisch:
    • 0479 90 18 59 (Kim)
    • 0479 90 23 74 (Ilse)

Praktische info Jobdag Techni Masters

  • Wanneer: zaterdag 26 juni 2021 van 13.00u tot 16.00u
  • Waar: Traktaatweg 15 in 9000 Gent
Terug naar boven