Multi Masters Group verhuist naar nieuw gebouw in Roeselare: “Met aandacht voor duurzaamheid en synergiën”

Het is zover: woensdag 16 november maakte Multi Masters Group in de regio West-Vlaanderen de overstap naar zijn nieuwe gebouw in Roeselare. Het beginpunt voor een nog betere dienstverlening én een sterker MVO-beleid! Het nieuwe adres: Krommebeekpark 29 in Roeselare, langs de ringweg R32 aan de noordelijke rand van Roeselare.

Multi Masters Group is in Roeselare verhuisd naar een nieuw gebouw. Het nieuwe adres: Krommebeekpark 29 - 8800 Roeselare.

IFM-partner

Meer dan 20 jaar bevond de regionale zetel van Multi Masters Group in West-Vlaanderen zich op dezelfde plek. Multi Masters Group evolueerde sindsdien steeds meer naar een IFM-partner (Integrated Facility Management). Dit ging uiteraard gepaard met de nodige uitbreidingen en extra diensten.

Nieuw gebouw van Multi Masters Group in Roeselare biedt ruimte aan alle divisies

Om deze IFM-aanpak ten volle te kunnen ondersteunen, bundelt Multi Masters Group nu verschillende Masters onder één dak. Niet enkel Cleaning Masters, maar ook onze andere afdelingen als Green Masters, Techni Masters, Security Masters, … vinden er een gloednieuw kantoor.

Manager Benjamin De Reviere verklaart de uitbreiding: “Het is de bedoeling dat alle afdelingen nu een echte uitvalsbasis hebben, wat voordien niet het geval was. In het nieuwe gebouw zijn heel wat extra ruimtes voorzien. We hebben veel meer kantoren, vergaderzalen, een apart bureau voor de dienst personeelszaken, meer ruimtes om grote vergaderingen te organiseren, opleidingslokalen en een gestructureerd, groot magazijn.”

Het nieuwe gebouw van Multi Masters Group in Roeselare is in gebruik genomen. De facilitaire dienstverlener huist nu aan het Krommebeekpark op nummer 29.

Opening van nieuw gebouw van Multi Masters Group in Roeselare

Woensdag 16 november was het D-Day: de definitieve verhuis naar het nieuwe gebouw. Om dit mooie moment niet zomaar te laten voorbijgaan, laten we onze klanten ook meegenieten. “Vrijdag 18 november organiseren we een openingsreceptie. Dan nodigen we onze klanten uit om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe gebouw!”

Duurzaamheid staat centraal

Met het nieuwe gebouw in Roeselare versterkt Multi Masters Group ook zijn MVO-beleid. “Enerzijds zijn we volgens de nieuwe bouwnormen verplicht een bepaalde EPC-waarde te behalen. Laat ons dus zeggen dat het een zeer goed geïsoleerd gebouw is”, zegt OPEX-manager Rob Vleugels.

“Anderzijds nemen we ook zelf heel wat initiatieven. Met de zonnepaneleninstallatie voorzien we in onze eigen stroom. Meer nog: de panelen zijn gekoppeld aan een batterij waardoor we overtollige stroom opslaan en zelf weer kunnen gebruiken.”

Multi Masters Group heeft sinds 16 november 2022 een nieuw adres in Roeselare: Krommebeekpark 29.

Verder denken

Multi Masters Group dacht ook aan de details. “In de keuken investeren we in een waterkraan die voor zowel drinkbaar water, bruiswater als warm water zorgt. Wat heeft dat met duurzaamheid te maken? Wel, zo moeten we geen extra plastic flessen kopen, hebben we geen afval en vermijden we autoritten naar de supermarkt.”

“Daarnaast is er ook overal ledverlichting, hebben we automatische doorspoelers bij de urinoirs en is er zonwering die ervoor zorgt dat we tijdens de zomerperiode minder moeten koelen. Voor elektrische wagens zijn er dan weer oplaadpalen voorzien en werknemers die met de elektrische fiets komen, krijgen ook een fietsenstalling met stopcontacten.”

Flémalle volgt het goede voorbeeld

Niet enkel onze masters in de regio West-Vlaanderen krijgen een gloednieuw gebouw, ook in Flémalle (Luik) gingen we van start. “Daar is net de eerste schop in de grond gestoken en zijn we klaar om te beginnen aan het nieuwe project!”, aldus Rob Vleugels.

Terug naar boven