Multi Masters Group viert 30e verjaardag in stijl

Het feest ter ere van de 30e verjaardag van de Multi Masters Group was er eentje in stijl. De ruim 850 medewerkers en hun partners die erbij waren, zullen het zich nog lang herinneren. Een vlekkeloze organisatie en heerlijk eten geserveerd door Catering Masters, drank à volonté en wervelende optredens van achtereenvolgens Baba Yega, Brahim, Soul Brothers en Regi.

Natuurlijk was er ook een officieel gedeelte. Voorzitter Nicolas de Schutter blikte terug op de afgelopen 30 jaar en sprak zijn hoop uit op een minstens even succesvolle toekomst. Het Franse moederbedrijf Samsic vaardigde een ruime delegatie af naar Brussel. Oprichter en voorzitter Christian Roulleau onlangs verkozen tot Ondernemer van het Jaar in Frankrijk nam het woord. Hij sprak lovende taal over de “oudste en grootste buitenlandse afdeling van Samsic”. Hij liet daarbij niet na om Paul de Schutter, in 1988 oprichter van Cleaning Masters, in de hulde te betrekken.

30 medewerkers van Multi Masters Group gingen naar huis met een mooie tombolaprijs. We kijken al uit naar de viering van onze volgende verjaardag..

Wil jij ook deel uitmaken van de Multi Masters Group? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Terug naar boven