Onze schoonmakers staan klaar om u zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus

Covid-19, in de volksmond bekend als het coronavirus, heeft enorme gevolgen voor iedereen. In België vielen al een tiental doden te betreuren als gevolg van deze ziekte, meer dan 1.200 mensen zijn besmet. De lessen in alle scholen in heel België worden opgeschort, er rijden minder treinen, winkels en bedrijven sluiten voor onbepaalde tijd hun deuren. We zoeken met zijn allen naar manieren om een verdere, snelle verspreiding van het virus tegen te gaan.

De mensen in de zorgsector draaien overuren en verdienen alle lof voor hun inzet en motivatie. Zij zetten alles op alles om de patiënten te verzorgen en de ziekenhuizen voor te bereiden op de besmettingspiek die er nog dreigt aan te komen.  

                   

“Fantastisch werk”

Maar laten we ook de schoonmakers en schoonmaaksters niet uit het oog verliezen. Zij gaan, ook ‘s nachts en in het weekend, op pad om in bedrijven de kantoren en productielijnen te ontsmetten zodat de kans op besmetting voor de personeelsleden zo klein mogelijk gehouden wordt. Ook de schoonmakers verdienen dus een grote pluim. Of zoals de Nederlandse premier Rutte zich gisteravond in zijn toespraak rechtstreeks tot het onderhoudspersoneel richtte: “U doet fantastisch werk. Heel, heel veel dank daarvoor”. 

Een voorbeeld van dit fantastische werk: afgelopen weekend trok een team van 12 Cleaning Masters op pad om in een bedrijf 1250 werkplaatsen (bureaus, computers, kasten, tapijten,…) te ontsmetten. Maandagochtend konden de werknemers aan de slag in een kraaknet kantoor.  

U merkt het, onze Cleaning Masters staan voor u klaar, ook in deze barre corona-tijden! 

Terug naar boven