Ontdek de derde editie van Springbok, het magazine van Multi Masters Group

De derde editie van ons magazine Springbok is een feit! En of we er trots op zijn. Een editie die in het teken staat van durven springen, een uitdaging die we bij Multi Masters Group zeker niet uit de weg gaan.

Springbok - het magazine van Multi Masters Group: de nieuwe editie is nu beschikbaar.

Springbok geeft onze klanten het woord

Onze masters maken het elke dag opnieuw waar bij onze klanten en dat blijft niet onopgemerkt! In deze derde editie van ons magazine vertellen 3 bedrijven over hoe zij de facilitaire dienstverlening van Multi Masters Group ervaren.

  • Ian Michiels van Willems Veranda’s vond in Cleaning Masters de schoonmaakpartner die hij zocht. “Cleaning Masters neemt het helemaal in handen, dat misten we bij onze vorige partner.”
  • Marie Pierre Lambotte van Marichal Ketin is erg tevreden over de opvolging. “We kunnen echt op Multi Masters Group rekenen, wij kunnen het loslaten.”
  • Filip Van De Werf van Accent Jobs is enorm onder de indruk van onze dienstverlening. “Cleaning Masters is een van de weinige bedrijven die een opdracht van dit kaliber aankan.”

Master aan het woord: Tamara

Onze masters durven te springen en daar is Tamara (zie foto) een schoolvoorbeeld van. In 2004 begon ze haar verhaal bij Multi Masters Group als poetsdame. 18 jaar later mag ze zich intussen tot de ‘anciens’ rekenen als inspectrice. “Cleaning Masters zag dat ik de verantwoordelijkheid zou aankunnen en gaf me de kans.”

Springbok besteedt aandacht aan Tamara, inspectrice bij Cleaning Masters

Ons MVO-beleid in de praktijk: CO2-neutraal tegen 2026

Multi Masters Group onderneemt verschillende acties in zijn MVO-beleid. Zo wil het tegen 2026 volledig CO2-neutraal zijn. Managing director Philip Paelinck geeft graag een woordje uitleg. “Met de elektrische wagens op de luchthaven zetten we een mooie stap vooruit qua duurzaamheid én dienstverlening.”

Innovaties

Als bedrijf blijven we zoeken naar nieuwe technologieën om onze dienstverlening te optimaliseren. In deze editie van Springbok leggen we de focus op digitalisering. Van digitale tijdsregistratie met MM-Time tot de Optimus-app en onze MM-Academy.

En Springbok biedt je nog veel meer

  • De voordelen van outsourcing van technische profielen: technical recruiter Kim legt het uit in 6 vragen en antwoorden
  • Maak kennis met Guido Gazelle, het ‘petekindje’ van Multi Masters Group
  • Graffiti op treinen verwijderen in 6 stappen? Mobility Masters zorgt ervoor
  • Onverhoopt succes voor Mobility Masters en Recrewtment tijdens Trends Gazellen 2022
  • Hoe kunt u uw gebouwen beter beveiligen? Dat ontdekt u in onze aparte inbraakpreventiegids, samengesteld door Security Masters
  • Samsic als sponsor: hoe ons moederbedrijf zich engageert in de sportsector
Terug naar boven