Techni Masters opnieuw genomineerd voor Trends Gazellen

Het economische magazine Trends verkiest elk jaar de ‘Trends Gazellen’, de snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen. Maar liefst twee divisies van Multi Masters Group werden geselecteerd voor de editie van 2021: Mobility Masters en Techni Masters!

Voor Techni Masters is het de tweede nominatie. Onze meesters in technisch onderhoud werden al in 2019 geselecteerd en eindigden toen op de tweede plaats in de categorie ‘Snelst groeiende kleine ondernemingen provincie Antwerpen’. Dit jaar komen ze dus opnieuw in aanmerking, maar nu in de categorie ‘Middelgrote bedrijven’. Naast Techni Masters is ook Mobility Masters genomineerd. Een dubbele nominatie binnen Multi Masters Group: daar zijn we trots op.

Techni Masters is genomineerd voor de Trends Gazellen 2021

De Trends Gazelle in Techni Masters

De technische divisie van de Multi Masters Group is gespecialiseerd in enerzijds de outsourcing van techniekers en anderzijds het technisch onderhoud van gebouwen en productielijnen.

Volgens Trends vinkt Techni Masters alle kenmerken van een Trends Gazelle af: een snelgroeiend en innovatief bedrijf dat het ondernemingsklimaat in de regio positief beïnvloedt.

Had u de gelijkenissen al opgemerkt tussen de mascotte van Trends Gazelle en ons logo? De gazelle en de springbok symboliseren beide snelheid en flexibiliteit en maken grote sprongen vooruit.

Multi Masters Group beklemtoont die factoren ook in haar visie en MVO-beleid. Aan de hand van dit beleid streven we naar een betere dienstverlening met de nadruk op innovatie en duurzaamheid.

De groei van Techni Masters

Sinds de jaren ’80 breidde het faciliteitenaanbod van Multi Masters Group stevig uit. Techni Masters is sinds 2012 lid van de familie en legt zich toe op het technisch onderhoud van productielijnen en gebouwen.  Daarnaast kan je op onze techni masters beroep doen voor allerhande klussen zoals herstellingswerken (elektriciteit, sanitair,…), schilderwerken of interne verhuizingen. Intussen is deze technische divisie van Multi Masters Group in heel België actief.

Alle techniekers hebben minstens 5 jaar ervaring in productieomgevingen. “Wij noemen onze techniekers Techni Masters, omdat ze allemaal toppers zijn in hun vak,” zegt managing director Philip Paelinck.

Alles voor een gesmeerd productieproces

Een perfect werkende installatie is cruciaal voor een stabiele en continue productie. Techni Masters zorgt er via een kwalitatief technisch onderhoud voor dat uw bedrijfsprocessen gesmeerd lopen.

Daarom legt Techni Masters zich ook toe op de aanwerving van technische profielen. Daarbij letten we ook op de match tussen de kandidaat en het bedrijf.

“Eens we de juiste persoon gevonden hebben, zorgen we voor uitstekend materiaal.” Elke technieker krijgt onder andere een persoonlijke materiaalkist en uitrusting. Een grote troef van onze dienstverlening is het feit dat onze techniekers 24/7 in ploegen inzetbaar zijn en binnen een straal van 30 km van hun tewerkstelling wonen. Zo verzekeren we de continuïteit en kunnen we snel in actie schieten.”

Veiligheid voorop: VCA-certificatie

Een veilige werkomgeving staat voorop. We streven naar een langetermijnpartnerschip waardoor elke technieker vertrouwd is met uw machinepark. Die kennis verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Bovendien is Techni Masters sinds 2015 VCA-gecertificeerd*.

Meer over Techni Masters

Met al deze troeven hopen we dat Techni Masters in de prijzen valt. De prijsuitreiking vindt normaal gezien plaats op 17 maart 2021. Ontdek in de tussentijd wat Techni Masters voor u kan betekenen of bekijk onze vacatures. We houden u ook graag op de hoogte via sociale media:

Terug naar boven