Terumo EDC in Genk heeft met Multi Masters Group een betrouwbare facilitaire totaalpartner gevonden

Terumo EDC in Genk en Multi Masters Group delen een speciale band. Waarom? In 2021, na de opstart van Maintenance Masters, werd Terumo EDC een van de eerste klanten van onze jongste divisie. Met Hygi Masters werkt het bedrijf al samen sinds 2017. Philippe Peeters, Facility & Maintenance Coordinator bij Terumo EDC in Genk, zag alle verwachtingen ingelost worden. “Ik kan alleen maar bevestigen dat dit de juiste keuze was, het plaatje klopt helemaal.”

Philippe Peeters (Terumo EDC in Genk) is heel tevreden over Multi Masters Group

Terumo EDC en Multi Masters Group: ontzorging als gemeenschappelijke deler

De samenwerking van Multi Masters Group en Terumo EDC heeft een gemeenschappelijke deler: ontzorging. “Met onze dienstverlening willen we het werk van artsen en chirurgen zo makkelijk mogelijk maken. Het ontzorgen is voor ons heel belangrijk en dat vinden we ook terug bij Maintenance Masters en Hygi Masters. Vooral het als een goede huisvader onderhouden van onze installaties en alles met een kritische blik bekijken.”

“Het ontzorgen is voor ons heel belangrijk en dat vinden we ook terug bij Maintenance Masters en Hygi Masters.”

De sprong wagen

Terumo EDC in Genk was een van de eerste klanten van Maintenance Masters. “Voor ons was het altijd al een uitdaging: de beslissing durven te nemen om te vernieuwen, de knoop doorhakken en ervoor gaan. Na een jaar kan ik alleen maar bevestigen dat het de juiste keuze was. Het gevoel zat meteen goed, het plaatje klopt helemaal.”

Een technieker van Maintenance Masters aan de slag bij Terumo EDS in Genk.

Terumo EDC is heel tevreden over de snelle respons bij calamiteiten

Soms zijn er uiteraard problemen die niemand kan voorspellen. “We hebben al enkele spoedinterventies gehad. Dan zaten we hier ’s nachts of in het weekend. Meestal is dat omdat er een externe stroompanne is. De responstijd van de mensen van Multi Masters Group is echt heel goed. Ik heb altijd een vaste contactpersoon die ik kan bereiken. Tussen het telefoontje en dat ze hier ter plekke zijn, zitten maximaal twee uurtjes. Sneller kan je niet verwachten.”

Betrouwbaar en vooruitdenkend

Met Maintenance Masters en Hygi Masters is er dus een gouden match bij Terumo EDC. “Als ik in de toekomst nog wat meer ownership zal dragen rond andere systemen binnen onze magazijnen, sluit ik het zeker niet uit dat we Multi Masters Group nog meer zullen inzetten. Voor ons is het echt een betrouwbare en vooruitdenkende partner.”

Terug naar boven