Trends Gazellen 2022: fantastisch resultaat voor Mobility Masters en Recrewtment

De uitreiking van de Trends Gazellen 2022 van de provincie Antwerpen was dit jaar aan zijn 21e editie toe. Het economische magazine selecteert de snelst groeiende bedrijven die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. En opnieuw liet Multi Masters Group een onverhoopt mooi resultaat optekenen.

Trends Gazellen 2022 provincie Antwerpen - Mobility Masters eindigt tweede, Recrewtment 23e. Op de foto van links naar rechts: Sofie Van Oers, Andreas Pfeffer, Koen Van Riet en Luk Hermans.
V.l.n.r. Sofie Van Oers, Andreas Pfeffer, Koen Van Riet en Luk Hermans.

Lang in spanning gehouden tijdens uitreiking Trends Gazellen 2022

Multi Masters Group volgde de uitreiking bij Den Berk Délice, dat vijf jaar geleden nog Trends Gazellen Ambassadeur werd. “Het bleef maar duren vooraleer we Recrewtment of Mobility Masters op de lijst zagen verschijnen”, zegt Koen Van Riet, Commercial & business manager bij Multi Masters Group.

Hoe langer het wachten duurde, hoe beter het resultaat natuurlijk. Uiteindelijk, op de voorlaatste pagina, kwam dan toch Recrewtment tevoorschijn. “Daar stond Recrewtment plots op de 23e plek! Dat is fantastisch. Van nergens in één keer naar plek 23.”

Op Mobility Masters was het nóg langer wachten, tot de allerlaatste pagina. Het werd een onverhoopte tweede plek. “We hadden verwacht om het goed te doen, maar zeker niet om tweede te eindigen.”

“Dit mooie resultaat hebben we zeker te danken aan verschillende grote opdrachten en uitbreidingen die we hebben binnengehaald, zowel bij Mobility Masters als Recrewtment.”

Mobility Masters: tweede plek bij tweede nominatie

Voor Mobility Masters was het de tweede keer dat het in de indrukwekkende genomineerdenlijst van de Trends Gazellen was opgenomen. Bij de eerste nominatie vorig jaar kaapte de specialist in het reinigen van vliegtuigen, treinen, trams en bussen en het verwijderen van graffiti al meteen de achtste plek weg in de categorie ‘Grote Bedrijven’.

Trends Gazellen 2022 leverde Mobility Masters dus een heel knappe tweede plaats op. Philip Paelinck, Managing director van Multi Masters Group, is enorm fier. “De sterkste groeier en dat nog eens bij de ‘Grote Bedrijven’… Het verschil met de winnaar is amper zeven punten. Het had evengoed de eerste plek kunnen zijn!”

“Ik wist dat we vooruit zouden gaan, maar die tweede plek had ik in alle eerlijkheid niet verwacht. Je kan natuurlijk altijd dromen, ooit een plek bij de eerste drie zou al heel mooi zijn. Maar dit is echt onverhoopt, een echte verrassing.”

Trends Gazellen 2022 provincie Antwerpen - Mobility Masters eindigt tweede bij de grote bedrijven.

Missie, visie en waarden

Wat betekent deze tweede plek in de Trends Gazellen 2022 voor Mobility Masters? “Het is vooral een bevestiging dat we ongelooflijk sterk bezig zijn”, vertelt Philip Paelinck. “Dat we een heel goede visie en missie hebben en dat we onze waarden laten leven in het bedrijf en bij de werknemers. We mogen ons nu zeker etaleren naast de andere, grote namen.”

Personeelsbeleid, toegevoegde waarde en cashflow. De drie pijlers waarop Trends Gazellen focust zijn niet toevallig heel aanwezig binnen Mobility Masters, Recrewtment en bij uitbreiding heel Multi Masters Group. “We zetten heel hard in op onze MM Academy. En dat willen we nog meer doen in de toekomst. Onze werknemers begeleiden en coachen om ze tot een hoger niveau te brengen.”

“De toegevoegde waarde heeft natuurlijk ook veel te maken met winst genereren. We zijn een gezond bedrijf en de toegevoegde waarde die we creëren, investeren we opnieuw in de groei van het bedrijf en zeker ook in ons personeel.”

Recrewtment: geen kopie van andere uitzendkantoren

Voor onze uitzendpartner Recrewtment was het de eerste nominatie voor Trends Gazellen. Het HR-bedrijf bestaat amper 7 jaar, maar de steile opmars bleef niet onopgemerkt. Recrewtment werd meteen genomineerd in de categorie ‘Grote Bedrijven’. Met een 23e plek zijn we dan ook erg trots. “Ook dit was heel onverwacht, de nominatie op zich was al ongelooflijk”, zegt Philip Paelinck.

Recrewtment volgde net na Coolblue en liet o.a. zowaar Tesla achter zich. “Dat betekent toch iets. Ik denk dat we het verschil maken door onze andere aanpak. We zijn geen kopie van alle andere uitzendkantoren. We onderscheiden ons door hard in te zetten op artificiële intelligentie, we gebruiken andere kanalen en manieren om medewerkers te vinden en komt daar nog eens bij dat we nu voor een 360°-HR gaan.”

“We zijn niet enkel een uitzendkantoor. We zijn echt met het HR-beleid bezig. De digitalisering die erbij komt, de betrokkenheid,… Het is altijd een en-en-verhaal. Continu jezelf in vraag stellen en jaren vooruit durven denken, waar de markt naartoe zal gaan.”

Op die manier hoopt Recrewtment ook steeds te blijven groeien en innoveren. “Je moet een duidelijke visie en missie hebben. Die moet je omzetten in een strategisch plan. Als je dan de waarden van het bedrijf blijft respecteren, dan zal je ook blijven groeien.”

Trends Gazellen 2022 provincie Antwerpen - Recrewtment eindigt 23e bij de grote bedrijven.

Philip Paelinck over resultaten Trends Gazellen 2022: “Meer dan een droom die uitkomt”

Voor Philip Paelinck overtreffen de knappe prestaties van Mobility Masters en Recrewtment zijn stoutste dromen. “Voor mezelf is het zelfs meer dan een droom die uitkomt. Deze momenten moet je koesteren.”

Multi Masters Group hoopt ook in de toekomst deze uitslagen te kunnen voorleggen. Tegen 2026 wil het een ‘partner in life’ worden. Zowel voor klanten als voor medewerkers. “Voor onze klanten willen we een integrated facility management of IFM partner worden. Voor onze werknemers willen we méér zijn dan gewoon een werkgever.”

Terug naar boven