Nominatie voor Trends Gazellen 2022 zet opmars van Recrewtment in de kijker

Een nominatie voor de Trends Gazellen 2022, voor Recrewtment is het de bekroning van een opmerkelijke opgang. Het HR-bedrijf behorend tot Multi Masters Group bestaat amper 7 jaar. Toch is het bij de Trends Gazellen 2022 van de provincie Antwerpen genomineerd in de categorie ‘Grote bedrijven’. Net als Mobility Masters, een andere divisie van Multi Masters Group.

Recrewtment: vreemde eend binnen Multi Masters Group

Recrewtment ontstond in juli 2015 onder de vleugels van Multi Masters Group. “Wij zijn een beetje de vreemde eend in de bijt binnen Multi Masters Group. Terwijl alle andere divisies gespecialiseerd zijn in facilitaire dienstverlening, richten wij ons op het HR-gebeuren”, zegt Andreas Pfeffer, oprichter en CEO van Recrewtment. “Toch past de puzzel wonderwel in elkaar.”

Nominatie Trends Gazellen 2022 : Recrewtment, hier met CEO Andreas Pfeffer
Andreas Pfeffer, oprichter en CEO van Recrewtment.

Gemeenschappelijke missie

“Elk in onze sector streven wij dezelfde missie na. Multi Masters Group is een ‘full service facility provider’ of IFM-partner voor bedrijven. Recrewtment is een ‘full service HR provider’. Wij helpen bedrijven niet alleen met het invullen van vacatures, wij begeleiden hen ook bij talentontwikkeling, doorstroom, assessments en zelfs uitstroom en outplacement. Bij zowel Multi Masters Group als Recrewtment draait het dus om het volledig ‘ontzorgen’ van de klanten.”

‘Recrewters’ zijn kind aan huis bij Multi Masters Group

Van in het begin zijn de andere divisies van Multi Masters Group belangrijke opdrachtgevers voor Recrewtment. “Bijna de helft van onze vestigingen zijn in-house kantoren bij Multi Masters Group. Zo zijn onze ‘Recrewters’ kind aan huis in de groepsvestigingen in Merksem, Strombeek-Bever, Brussels Airport, Zonhoven, Gent en Charleroi. Het mooie aan deze samenwerking is dat we elk jaar dichter naar elkaar toegroeien.” Multi Masters Group werkt ook samen met andere uitzendpartners “maar het aandeel van Recrewtment blijft groeien”, zegt Andreas Pfeffer.

Nominatie Trends Gazellen 2022 - provincie Antwerpen - Recrewtment

Nominatie voor Trends Gazellen 2022: bevestiging van steile opmars

Recrewtment ontstond in 2015 als een Antwerps uitzendbedrijf. Intussen mag het zich stilaan een nationale speler noemen. “Er zijn de in-house kantoren. Maar daarnaast hebben we ook eigen kantoren in Antwerpen-Stad, Antwerpen-Haven, Mechelen, het Waasland (Temse), Hasselt, Leuven en Gent. Nog dit jaar willen we uitbreiden naar het Brusselse, de Kempen en West-Vlaanderen. En vorig jaar realiseerden we met The Future Alliance onze allereerste overname.” Daarnaast heeft Recrewtment met De Crew ook nog een sociaal bureau voor kunstenaars.

De nominatie voor de Trends Gazellen 2022 is de bekroning voor deze opmerkelijke groei. De cijfers van Recrewtment spreken voor zich:

  • 8 eigen vestigingen en 6 in-house kantoren.
  • 38 miljoen euro omzet in 2021.
  • +45% is de groei van Recrewtment in 2021 ten opzichte van een jaar eerder. Ook in het rampjaar 2020 (corona, weet je wel) realiseerde het HR-bedrijf als een van de weinige in de sector een positieve evolutie.
  • 65 medewerkers.
  • 23e plaats op de lijst van Belgische HR-bedrijven. Recrewtment is het jongste bedrijf in de top 30 van deze lijst.
  • 1.500 uitzendkrachten gaan gemiddeld elke dag aan de slag dankzij Recrewtment.

Multi Masters Group en Trends Gazellen: het is bijna een traditie aan het worden

Niet alleen Recrewtment, maar de hele Multi Masters Group is de laatste jaren aan een enorme groei bezig. Niet minder dan twee divisies – ook Mobility Masters – ontvingen een nominatie voor de Trends Gazellen 2022. Dat is evenveel als in 2021. Toen ging het om Mobility Masters (Grote bedrijven, 8e plaats) en Techni Masters (Middelgrote bedrijven, 36e plaats). Deze technische divisie kaapte in 2019 de tweede plaats weg in de categorie ‘Kleine bedrijven’.

We zijn benieuwd hoe Recrewtment en Mobility Masters het er dit jaar van afbrengen. De uitreiking van de Trends Gazellen 2022 voor de provincie Antwerpen vindt plaats op woensdag 27 april 2022.

Wil jij ook kennismaken met de andere divisies van Multi Masters Group? Ontdek hier al onze masters.

Terug naar boven