Multi Masters zoekt:

Polyvalente kraanmachinist (rolbrugkraan) m/v/x

regio Antwerpen - Linkeroever

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als polyvalente kraanmachinist in Antwerpen (Linkeroever)? Lees dan snel verder want Multi Masters Group heeft een interessante vacature voor jou.

Wij zoeken een polyvalente kraanmachinist (regio Antwerpen Linkeroever)

Multi Masters Group is op zoek naar nieuwe masters om ons team in de haven van Antwerpen te versterken. Meer specifiek zoeken wij een polyvalante kraanmachinist voor een voltijdse job bij een groot afvalverwerkend bedrijf op Linkeroever. In die functie bedien je een rolbrugkraan en ben je verantwoordelijk voor een veilig en efficiënt verloop van de verbranding van het afval. Als polyvalente kraanmachinist neem je indien nodig de rol van stortvloeroperator over. In uitzonderlijke gevallen spring je bij in ons schoonmaakteam.

In deze rol draai je mee in het ploegensysteem. Wanneer je bij Multi Masters Group aan de slag gaat, voorzien wij een grondige opleiding.

Vacature: kraanmachinist in Antwerpen (Linkeroever) - Multi Masters Group

Jouw taken als kraanmachinist in Antwerpen (Linkeroever)

Als kraanmachinist zorg je voor een vlotte voortgang van het verbrandingsproces van het afval door een efficiënte bediening van de kraan. Je zorgt er onder meer voor dat de stortpoorten worden vrijgemaakt en -gehouden. In de rol van stortvloeroperator voer je allerhande taken uit: controle van de aanleveringsformulieren, toewijzing van de losplaats, het waarborgen van de veiligheid, kwaliteitscontrole van de vracht, orde en netheid van de stortvloer verzorgen, manueel bedienen van de slibkraan en invullen van de conformiteitschecklist.

Jouw profiel

 • Goede kennis van het Nederlands. Kennis van Engels en Frans is een pluspunt.
 • Ervaring als kraanmachinist / stortvloeroperator is een extra troef.
 • In het bezit van een VCA-diploma of je bent bereid dit op korte termijn te behalen.
 • Bereid te werken in een ploegensysteem.
 • Antwerpen Linkeroever is vlot bereikbaar voor jou.

Wij bieden onze nieuwe kraanmachinist in Antwerpen (Linkeroever)

 • Voltijdse tewerkstelling in een dynamisch bedrijf met 4.600 werknemers.
 • Een boeiende functie binnen een gedreven en professioneel team met ruimte voor initiatief. In onze organisatie heerst een ongedwongen werksfeer waar belang wordt gehecht aan een open communicatie, enthousiasme, humor, professionalisme en inzet.
 • Werkkledij en PBM’s.
 • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
Multi Masters Group heeft een vacature voor een polyvalante kraanmachinist / stotrtvloeroperator in Antwerpen Linkeroever.

Wie wij zijn

Multi Masters Group, een facilitair bedrijf met vestigingen in heel het land. Wij behoren al ruim 20 jaar tot de top 3 van België. Dankzij de inzet van onze 4.6000 masters bieden wij onze klanten een allesomvattende service aan op het vlak van schoonmaak en technisch onderhoud. Ook ongediertebestrijdinggroenonderhoudbewaking, HR en organisatie van evenementen behoren tot onze specialiteiten. Zo nemen wij alle zorgen weg bij onze klanten.

Jouw attitude

Je attitude als polyvalente kraanmachinist bij Multi Masters Group dient in overeenstemming te zijn met de bedrijfswaarden van Multi Masters Group, namelijk:

 • Respect: goede relaties uitbouwen en onderhouden door alle stakeholders met respect te behandelen en erkenning te geven.
 • Meesters: een kwaliteitsvolle dienstverlening nastreven door te evolueren naar een hoog niveau van expertise en trots zijn op het afgeleverde werk.
 • Familiale nuchterheid: de familiale sfeer en de missie van de Multi Masters Group uitdragen door loyaal en enthousiast de handen uit de mouwen te steken en bij elke beslissing het gezonde verstand te laten primeren.
 • Vertrouwen: vertrouwen geven en verdienen door op een zelfstandige manier de taken correct af te handelen en een transparante communicatie te voeren.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie van polyvalente kraanmachinist in Antwerpen Linkeroever? Bezorg ons dan je kandidatuur via onderstaand sollicitatieformulier.

 • Max. file size: 256 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar boven