Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Puurs-Sint-Amands komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Puurs-Sint-Amands die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Puurs-Sint-Amands

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Puurs-Sint-Amands en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Puurs-Sint-Amands (regio Puurs-Sint-Amands) je aan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven