Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Puurs-Sint-Amands? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Puurs-Sint-Amands voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Puurs-Sint-Amands als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Puurs-Sint-Amands en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Puurs-Sint-Amands (omgeving Puurs-Sint-Amands) je aan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven