Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Puurs-Sint-Amands? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Puurs-Sint-Amands voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Puurs-Sint-Amands

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Puurs-Sint-Amands en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende baan. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Puurs-Sint-Amands aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven