Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Lippelo? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. In Lippelo voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lippelo

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in regio Lippelo en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Lippelo? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven