Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Oevel? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Oevel

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Oevel en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze storingstechniekers in Oevel voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Oevel (omgeving Westerlo)? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven