Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Oppuurs? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Oppuurs

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Oppuurs en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Oppuurs uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Oppuurs? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven