Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Steendorp? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Onze storingstechniekers in Steendorp voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplaats steeds proper achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Steendorp

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Steendorp en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als storingstechnieker in Steendorp (regio Temse) je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven