Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Steendorp? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Steendorp voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Steendorp als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Steendorp en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Steendorp aan de slag te gaan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven