Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Zoerle-Parwijs? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Zoerle-Parwijs voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Zoerle-Parwijs

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Zoerle-Parwijs en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Zoerle-Parwijs? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven