Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Zoerle-Parwijs? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Zoerle-Parwijs

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Zoerle-Parwijs. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken deskundigen. De storingstechniekers in Zoerle-Parwijs voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Zoerle-Parwijs (regio Westerlo) aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven