APK Group stipt “ontzorging en flexibiliteit” aan als grootste voordelen van samenwerking met Multi Masters Group

‘Ontzorgend’ en ‘flexibel’, dat zijn de twee woorden die Johan Gerits, Facility manager bij APK Group, benoemt als we hem vragen naar de samenwerking met Multi Masters Group. Onze cleaning masters zorgen er voor de schoonmaak van de gebouwen en de glaswas, onze hygi masters nemen dan weer de ongediertebestrijding onderhanden. “Ik kan niet altijd overal rondrijden om te controleren of alles wel goed gepoetst is. Dankzij hun inspectiesysteem garanderen ze dat er goed gepoetst wordt.”

Johan Gerits - facility manager bij APK Group - praat over de samenwerking met Multi Masters Group.

APK groeit

Al sinds 2015 rekent APK Group op Cleaning Masters voor de schoonmaak. Het bedrijf kende sindsdien een mooie groei en ook Cleaning Masters groeide mee. “Aanvankelijk werden er een 20-tal locaties schoongemaakt”, vertelt Johan Gerits, Facility manager bij APK Group. “Maar wij groeien elk jaar en Cleaning Masters groeit met ons mee.”

“Het inspectiesysteem van Cleaning Masters garandeert dat er goed gepoetst wordt.”

Intussen zit APK Group al aan 35 sites. “Ik kan niet altijd overal rondrijden om te controleren of alles wel goed gepoetst is. Het inspectiesysteem van Cleaning Masters garandeert dat er goed gepoetst wordt. We krijgen weinig tot geen klachten binnen en is het toch zo, dan is één telefoontje naar onze contactpersoon genoeg. Dan biedt Cleaning Masters binnen de kortste keren een oplossing.”

“We zorgen ervoor”

Bij Multi Masters willen we onze slogan echt waarmaken. ‘We zorgen ervoor’ is niet zomaar een leuze, maar een missie. Johan bevestigt: “We moeten ons geen zorgen meer maken of er op deze of een andere site gepoetst wordt. Het is gewoon in orde”, klinkt het. “Is er een poetsvrouw niet aanwezig door ziekte, krijgen we zelf een telefoontje en wordt er eerstdaags voor een vervanger gezorgd. Ze anticiperen om het probleem op te lossen voor ons.”

Schoonmaak bij APK Group - Multi Masters Group - samenwerking - poetsdame

APK apprecieert flexibiliteit

Naast ontzorging is ook flexibiliteit een van de sterke punten van Multi Masters Group volgens Johan. “Komt er een site bij, dan komt iemand meteen ter plaatse om alle vierkante meters op te meten. Dan krijgen we een offerte. Is er een akkoord, dan zorgt Cleaning Masters voor de opstart, het gepaste personeel en al het nodige materiaal.”

Hygi Masters

Naast de schoonmaak van hun gebouwen en de glaswas doet Johan ook af en toe beroep op de diensten van onze hygi masters. “Als we last hebben van ongedierte, komen zij ons helpen. Bijvoorbeeld bij voetbalclub Lommel SK, onderdeel van CFG, waar Paul Kerkhofs, oprichter van APK Group, voorzitter was. Soms hebben we insectenplagen op de club. Die worden dan goed onder handen genomen door Hygi Masters.”

Terug naar boven