Nicolas de Schutter ontvangt KMO Carrièreprijs 2022: “Beloning voor alle masters van Multi Masters Group”

Nicolas de Schutter heeft tijdens een gala in San Marco Village in Schelle de KMO Carrièreprijs 2022 ontvangen. De organisatoren loofden de voorzitter van Multi Masters Group “voor zijn indrukwekkende verdienste voor het bedrijfsleven in het algemeen en de voortzetting en de dynamische groei van het familiebedrijf Multi Masters Group.”

KMO Carrièreprijs

De KMO Carrièreprijs wordt sinds 2011 uitgereikt. Met deze prijs brengen de organisatoren – de A12 Business Club en de vzw KMO-promoties – hulde aan “de locomotieven uit onze economische samenleving”.

Nicolas de Schutter (midden), voorzitter van Multi Masters Group, ontvangt de KMO Carrièreprijs 2022

Nicolas de Schutter

Nicolas de Schutter kreeg zijn passie voor de facilitaire sector ingegeven met de paplepel. Zijn vader Paul de Schutter stond in 1988 aan de wieg van het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters. Nicolas ging al snel aan de slag in het familiebedrijf en nam in 2004 de fakkel over van zijn vader.

Onder zijn leiding evolueerde het schoonmaakbedrijf tot de facilitaire dienstverlener Multi Masters Group. Die ontzorgt klanten in alle sectoren dankzij tien gespecialiseerde divisies, waaronder nog steeds Cleaning Masters.

“Je naam in hetzelfde lijstje zien staan als Graaf Paul Buysse, Fernand Huts, Jan Adriaenssens en Eddy Bruyninckx, dat is een hele eer.”

Anno 2022 telt de onderneming met hoofdzetel in Merksem en regionale vestigingen in Gent, Roeselare, Zonhoven, Flémalle, Jumet en Strombeek-Bever 4.000 medewerkers. Als grootste buitenlandse telg van de Franse groep Samsic zette Multi Masters Group midden vorig jaar zijn eerste stappen richting Nederland.

Nicolas de Schutter over KMO Carrièreprijs: “Een hele eer”

Nicolas de Schutter toonde zich oprecht blij met de KMO Carrièreprijs 2022. “Als je ziet wie deze prijs al heeft gewonnen, dan wil dat toch wat zeggen. Je naam in hetzelfde rijtje zien staan als onder meer Graaf Paul Buysse, Fernand Huts (Katoen Natie), Jan Adriaenssens (AMB Holding) en Eddy Bruyninckx (Havenbedrijf), dat is een hele eer.”

Nicolas de Schutter - voorzitter van Multi Masters Group - wint de KMO Carrièreprijs 2022.

“Die mensen hebben heel mooie resultaten neergezet. Als we dan kijken naar Multi Masters Group, dan mogen wij toch ook wel fier zijn op het feit dat onze firma sinds 2004 verdrie- of zelfs verviervoudigd is. Ik ben heel fier dat ik dat proces als voorzitter mag begeleiden. Want laat één ding vooral duidelijk zijn: dit is een prijs voor ons allemaal, voor alle masters van de Multi Masters Group.”

“Binnen ons bedrijf hebben wij ervoor gekozen om te investeren in mensen. Dankzij die keuze zijn we erin geslaagd een heel sterk team op te bouwen dat de waarden en normen van onze firma elke dag opnieuw uitdraagt.”

Toekomstplannen

Een carrièreprijs krijg je meestal als een soort beloning voor je volledige loopbaan. “Het is mooi dat ik op amper 54-jarige leeftijd deze KMO Carrièreprijs in ontvangst mag nemen, maar ik denk nog lang niet aan stoppen”, zegt Nicolas de Schutter. “Wij hebben grote toekomstplannen met Multi Masters Group. Ons dienstenpakket in eigen beheer nog verder uitbreiden bijvoorbeeld. En verdere stappen zetten op het vlak van digitalisering.”

Bouwplannen

De geografische spreiding en lokale verankering spelen een belangrijke rol in de persoonlijke aanpak van Multi Masters Group. Daarom investeert het bedrijf in zijn regionale vestigingen.

“We hebben drie bouwprojecten op stapel staan. Het eerste is al volop aan de gang. Ons team van West-Vlaanderen neemt nog voor het einde van het jaar zijn intrek in een compleet nieuw gebouw in Roeselare. In 2023 nemen we in Flémalle een nieuw onderkomen met kantoor- en magazijnruimte in gebruik. Een jaar later steekt onze hoofdzetel het Dok van Merksem over. Dan verhuizen we van de Westkaai naar de Oostkaai. Op die manier kunnen we de samenwerking tussen onze diensten verder optimaliseren en dat weten onze klanten zeker te appreciëren. Je merkt het, deze KMO Carrièreprijs is een heel mooie beloning, maar we denken nog lang niet aan ophouden.”

Terug naar boven