Het magazine Springbok houdt je op de hoogte over het reilen en zeilen in de facilitaire dienstverlening

Springbok is niet alleen het dier dat ons bedrijfslogo siert, het is ook de titel van het magazine van Multi Masters Group, de specialist in facilitaire dienstverlening. In de tweede editie van ons halfjaarlijkse magazine ontdek je ongetwijfeld weer heel wat nieuws, leuke weetjes en interessante verhalen uit de wereld van de facilitaire diensten.

Uitbreiding naar Nederland

Het belangrijkste nieuws van de laatste maanden is de uitbreiding van Multi Masters Group richting Nederland. Algemeen directeur Stefan Faaij van het Utrechtse schoonmaakbedrijf Van Alem Schoonmaak vertelt je alles over de kennismaking met en de integratie in Multi Masters Group.

Wat vinden onze klanten over de facilitaire dienstverlening van Multi Masters Group?

Wij zijn uiteraard heel fier op onze masters en hun prestaties, maar het is nog leuker als onze klanten het daar volmondig mee eens zijn. In de tweede editie van het magazine Springbok getuigen 3 bedrijven over onze facilitaire dienstverlening.

  • Marie-Ange Sicard van Thalys legt uit hoe Mobility Masters ertoe heeft bijgedragen dat haar bedrijf in 2021 werd verkozen tot ‘beste internationale spoorwegmaatschappij’.
  • Luc Tillemans van Antwerp World Diamond Centre is heel erg te spreken over onze aanpak: “Multi Masters Group slaagt erin een familiaal personeelsbeleid te combineren met een correcte dienstverlening.”
  • Bart Van Lissum en standenbouwer beMatrix voelen zich enorm geapprecieerd. “De klant is bij ons koning, maar ook wij worden als klant behandeld”, getuigt hij over de samenwerking met Multi Masters Group.
Springbok, het magazine over de facilitaire dienstverlening van Multi Masters Group

Medewerker aan het woord

Een goede dienstverlening is natuurlijk alleen maar mogelijk dankzij uitstekende medewerkers. We noemen hen niet voor niets onze ‘masters’. Daarom laten we ook een van hen aan het woord in de tweede editie van ons nieuwe magazine over facilitaire dienstverlening.

Dimitri De Weerdt maakte in amper twee jaar tijd een opvallende evolutie door binnen ons bedrijf. Hij startte als industrieel reiniger bij Cleaning Masters en groeide in een mum van tijd door tot software developer. Zo heeft hij van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. “Ik ben binnen Multi Masters Group nooit iemand tegengekomen die zei: ‘Nee, dit kan jij niet’.”

Misverstanden over bewakingsagenten

Als iemand je vraagt naar een omschrijving van een bewakingsagent, denk jij dan ook spontaan aan een gewapende spierbundel die bad guys overmeestert? Onterecht, zo blijkt uit het interview met Filip Pellens, de manager van onze bewakingsdivisie Security Masters. Hij ontkracht 5 misverstanden over bewakingsagenten.

Nog meer aandacht voor MVO

Multi Masters Group zet al jaren sterk in op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onlangs hebben wij samen met ons Franse moederbedrijf Samsic besloten om nog een versnelling hoger te schakelen. Stéphanie Delamarre vertelt je alles over het ambitieuze project ‘Samsic Planet 2030’.

Voorts lees je in Springbok, het magazine over facilitaire dienstverlening, alles over…

Springbok lezen

Heb je interesse in een (of hopelijk heel veel) van deze onderwerpen? Mooi! Via deze link krijg je meteen toegang tot de tweede editie van Springbok, ons magazine over facilitaire dienstverlening. We wensen je alvast heel veel leesplezier. En mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op.

Download onze handige ongediertegids

Als klap op de vuurpijl bieden we je nog een extraatje aan bij de tweede editie van Springbok. Via deze link kan je heel eenvoudig onze handige ongediertegids downloaden.

Terug naar boven