Waarom Senior Living Group voor Multi Masters Group kiest: “Zij zetten sterk in op MVO, net als wij”

Senior Living Group doet voor dampkapreiniging, glaswas en ongediertebestrijding in al zijn vestigingen beroep op Multi Masters Group. Wij vroegen aan hospitality manager Luc Van Eester en purchase manager David De Mol van Senior Living Group hoe zij de intensieve samenwerking met de facilitaire dienstverlener ervaren.

Senior Living Group en Multi Masters Group leggen beide sterk de nadruk op MVO.
Luc Van Eester en David De Mol van Senior Living Group.

Senior Living Group is een onderdeel van de internationale Korian-groep en beheert in heel België woonzorgcentra, assistentiewoningen en een thuiszorgorganisatie. De samenwerking met Multi Masters Group begon in 2018. Senior Living Group had toen net een aantal Belgische woonzorgbedrijven overgenomen. Het management wilde enkele facilitaire diensten centraal coördineren en uitbesteden. Uiteindelijk viel de keuze op Multi Masters Group.

“Na een uitgebreide tenderanalyse was voor ons duidelijk
dat Multi Masters Group de sterkste kandidaat was.”

“Na een uitgebreide tenderanalyse was voor ons duidelijk dat Multi Masters Group de sterkste kandidaat was. Niet alleen op het vlak van duurzaam ondernemen, maar ook operationeel en financieel”, zegt David De Mol.

Senior Living Group, Multi Masters Group en MVO

Dat duurzaam ondernemen is iets waar Senior Living Group sterk op inzet. De groep verwacht hetzelfde van haar leveranciers. “Dat is inderdaad een van de redenen waarom Senior Living Group voor Multi Masters Group heeft gekozen: zij zetten net als wij sterk in op MVO. Neem bijvoorbeeld het EcoVadis-label. Dat is het bewijs dat ze milieubewust en met onschadelijke middelen poetsen”, getuigt Luc Van Eester.

Hygi Masters zorgt in de gebouwen van Senior Living Group onder meer voor de ongediertebestrijding. Multi Masters Group en Senior Living Group focussen in hun dagelijkse werking heel sterk op MVO.

1 aanspreekpunt

De aandacht voor het milieu valt dus in de smaak bij Senior Living Group. Maar er is nog een troef van Multi Masters Group waar men heel erg over te spreken is. “Het feit dat wij (voor alle sites en voor alle diensten samen, red.) één aanspreekpunt of SPOC hebben, is een grote troef. Onze contactpersoon Patrick volgt alles correct op. Dankzij die rechtstreekse lijn ontzorgt Multi Masters Group niet alleen mijn eigen team, maar ook de directies van alle woonzorgcentra”, besluit Luc Van Eester.

Benieuwd naar hoe Multi Masters Group Senior Living Group bijstaat in noodgevallen? Of hoe de opstart van de samenwerking verlopen is? Lees dan het volledige interview via deze link.

Terug naar boven