Trends Gazellen 2023: Mobility Masters haalt voor het derde jaar op rij de top 10

Voor de Trends Gazellen 2023, de 22e editie in totaal, trokken we dit jaar naar Wommelgem. Daar werden woensdagavond de prijzen uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in de provincie Antwerpen. Een initiatief van het economische magazine Trends. Mobility Masters was er voor het derde jaar op een rij bij en behaalde net als de vorige twee keer een plek in de top 10 bij de ‘Grote Bedrijven’. “Een resultaat waar we heel trots op mogen zijn”, zegt Koen Van Riet, Commercial & business manager bij Multi Masters Group.

Derde nominatie op Trends Gazellen 2023

Na een achtste (2021) en tweede (2022) plek op de Trends Gazellen was het ook nu weer uitkijken op welke plek Mobility Masters – onze specialist in het reinigen van publiek transport en graffiti – zou pronken. En jawel, het werd opnieuw een plaats in de top 10. “3 jaar op een rij zitten we in de top 10 van de grootste stijgers van de Trends Gazellen bij de ‘Grote Bedrijven’. Daar mogen we uiteraard heel trots op zijn”, zegt Koen Van Riet.

Trends Gazellen 2023 - Philip Paelinck en Koen Van Riet van Multi Masters Group vertegenwoordigen Mobility Masters dat knap achtste eindigde bij de Grote bedrijven van de provincie Antwerpen.

Een resultaat met een betekenis

Hoe mogen we deze achtste plaats (en de derde top 10-plaats op rij) op de Trends Gazellen inschatten? “Mobility Masters is doorheen de jaren de absolute marktleider geworden in de sector van personentransport. Dan hebben we het zowel over treinen, bussen, trams als vliegtuigen. Wat het juist betekent om voor het derde opeenvolgende jaar een plek in de top 10 te behalen? Het gaat over blijven groeien als bedrijf. En daarin zijn we, als marktleider in de sector, geslaagd. Dat wil toch wel iets zeggen.”

Trends Gazellen 2023 beschrijft het zelf als volgt: “Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.”

Koen Van Riet verklaart: “Om punten toe te kennen, word je als bedrijf gequoteerd op drie zaken: de groei in je omzet, in personeel en in je toegevoegde waarde. Die toegevoegde waarde is wat we met Mobility Masters betekenen naar de maatschappij toe. Naar de regio, de provincie, maar eigenlijk het hele land. En die meerwaarde creëren we. We nemen de zorg echt op ons.”

Masters in het vak

De mooie resultaten op de Trends Gazellen 2023 komen er natuurlijk niet vanzelf. Wat is het geheim achter het succes van Mobility Masters? “Eigenlijk is er helemaal geen geheim. We zijn marktleider geworden dankzij hard werk. Strategisch de juiste beslissingen nemen, onze knowhow en kennis uitbreiden, strikte kwaliteitscontroles uitvoeren, maar ook door het opleiden van onze eigen mensen. Zo is Mobility Masters doorheen de jaren enerzijds een echte master in zijn vak geworden, anderzijds een partner in life voor onze klanten.”

Bij Multi Masters Group willen we voortbouwen op deze resultaten. “Deze resultaten komen er niet vanzelf”, gaat Koen Van Riet voort. “We focussen heel hard op de opleiding van onze mensen. Dat doen we in onze MM-Academy. We maken van onze medewerkers echte specialisten in hun vak. Echte ‘masters’, zoals we hen noemen. Anderzijds vormen we voor onze klanten een constructieve partner. Een facilitaire dienstverlener waar ze echt op kunnen rekenen, die ze kunnen vertrouwen en die hen de zorgen uit handen neemt. Dat alles zorgt ervoor dat we al een ruime tijd marktleider zijn in de sector van personenvervoer. Een positie waar we zeker alles aan zullen doen om ze te behouden en zelfs te versterken.”

Terug naar boven