Vivaldis Interim schuift landelijke dekking naar voor als heel belangrijke troef van Cleaning Masters

Als Facility coördinator bij Vivaldis Interim is het de taak van Jan Michiels (foto) om onder meer de samenwerking met de externe schoonmaakfirma te coördineren. Liefst een partner met een landelijke dekking. En die partner, dat is Cleaning Masters. Al sinds 2015 doet het uitzendbedrijf op onze expertise in schoonmaak en glaswas. Een succesvolle samenwerking, zoveel is zeker. “Cleaning Masters is voor ons een duurzame partner die onze facilitaire zorgen wegneemt”, klinkt het.

Jan Michiels - Vivaldis Interim - interview testimonial facilitaire diensten - Cleaning Masters - Multi Masters Group

Een goede start

Voor de schoonmaak van hun 85 kantoren op 65 verschillende locaties verspreid over heel België doet interimbureau Vivaldis Interim al sinds 2015 beroep op Cleaning Masters. Onze masters verzorgen er de reguliere schoonmaak, maar ook de glaswas. Vanaf het eerste contact was er wederzijds een goed gevoel. “Ik kreeg meteen een duidelijke uitleg over de samenwerking. Je voelde direct dat het er professioneel maar ook hartelijk aan toe ging”, vertelt Jan.

“We hebben vestigingen van de kust tot de Ardennen. Die worden allemaal op dezelfde manier schoongemaakt door Cleaning Masters.”

Landelijke dekking als grote troef voor Vivaldis Interim

Een van de grote troeven van Cleaning Masters volgens Jan, is de landelijke dekking. Op alle kantoren op alle sites garandeert Cleaning Masters een uniforme en flexibele dienstverlening. “We hebben vestigingen van de kust tot de Ardennen. Onze kantoren van Oostende en Luik liggen meer dan 200 km uit elkaar en worden op dezelfde manier schoongemaakt door Cleaning Masters. Dat neemt voor ons een grote zorg weg.”

Familiale en duurzame aanpak

Wat Jan opvalt tijdens de schoonmaak en het contact met onze cleaning masters, is dat de bedrijfswaarden van Multi Masters Group ook effectief herkenbaar zijn bij de medewerkers. “Dat zien we echt terug, je voelt het gewoon aan de manier van werken. We merken dat de familiale en duurzame aanpak er ook echt is. No-nonsense en hands-on. Het is zelfs zo dat de masters die onze kantoren schoonmaken meer doen dan we verwachten. Als ze iets kleins zien dat ze nog kunnen oplossen, zullen ze dat ook doen. Kortom, een zorg wegnemen.”

schoonmaak Cleaning Masters - kantoren Vivaldis Interim - Multi Masters Group

Vivaldis Interim – Cleaning Masters: een partnership om op te bouwen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vormen een gemeenschappelijke deler tussen Vivaldis Interim en Multi Masters Group. Bij het interimbureau worden er heel wat duurzame initiatieven genomen. Een duurzame partner was dan ook een absolute must voor Jan. Daarmee bedoelt hij niet alleen ecologisch, maar ook wat de samenwerking betreft. “Een centraal aanspreekpunt en open communicatie, marktconforme prijzen, een kwalitatieve dienstverlening en flexibiliteit langs beide kanten. Als deze zaken er zijn, is er ook sprake van een duurzaam partnership. En dat is er zeker met Cleaning Masters.”

Terug naar boven