Standenbouwer beMatrix kiest voor de schoonmaak en andere facilitaire diensten van Multi Masters Group. Ontdek hier waarom.

Sinds 2019 rekent beMatrix op de divisies van Multi Masters Group voor de schoonmaak en de sanitaire toestellen. Tot ieders tevredenheid, bevestigt facility coördinator Bart Van Lissum. “Bij ons is de klant koning, maar wij worden ook als koning behandeld door Multi Masters Group.”

Bart Van Lissum legt uit waarom beMatrix kiest voor de schoonmaak en andere facilitaire diensten van Multi Masters Group.
Bart Van Lissum, facility coördinator bij beMatrix

BeMatrix ziet hoeveelheid schoonmaak fors groeien

Standenbouwer BeMatrix is een grote naam die in binnen- en buitenland gekend is voor zijn modulaire kadersystemen voor de beurs- en eventsector. Het bedrijf uit Roeselare (West-Vlaanderen) kende de laatste jaren een enorme groei. Van één enkel fabrieksgebouw evolueerde het naar drie gebouwen. “Dat betekende natuurlijk ook veel meer schoonmaak bij beMatrix.”

Oog voor detail

Daarom startte Bart Van Lissum de zoektocht naar een externe dienstverlener. De keuze viel uiteindelijk op Multi Masters Group. Waarom? De details maakten blijkbaar het verschil. “Het eerste contact zat bijvoorbeeld meteen goed. Net als wij communiceert Multi Masters Group vlot en nuchter. Dat was in mijn ogen een goed teken.”

Waarom kiest beMatrix voor de schoonmaak en andere facilitaire diensten van beMatrix?

Welke zijn volgens Bart Van Lissum (beMatrix) de andere sterke punten van Multi Masters Group? Lees het volledige interview.

Samenwerking beMatrix – Multi Masters Group beperkt zich niet tot schoonmaak

Naast de schoonmaak van de kantoren deed beMatrix al snel een beroep op bijkomende diensten. Cleaning Masters mocht de industriële reiniging voor zijn rekening nemen. En Hygi Masters verzorgde de gevelreiniging en zorgde ook voor een uniformisering van de sanitaire voorzieningen.

Standenbouwer beMatrix rekent voor de schoonmaak en andere facilitaire diensten op Multi Masters Group.

“Het lijkt een detail, maar met dezelfde handdoek- en toiletdispensers in elke toiletruimte laat je een verzorgde en georganiseerde indruk na”, zegt Bart Van Lissum, die heel tevreden is. In die mate dat ook de levering en aanvulling van het hygiënepapier aan het dienstenpakket van Multi Masters Group is toegevoegd. “Ik hoef maar even te bellen en alles is geregeld.” Sterker nog: “Aan Multi Masters Group mag je echt alles vragen.”

Heb jij een vraag voor Multi Masters Group?

Terug naar boven