Accent vertrouwt voor de schoonmaak op Multi Masters Group: “Niet veel bedrijven kunnen een opdracht van dit kaliber aan”

De schoonmaak van de 260 Accent kantoren verspreid over heel België, enkele opleidingscentra en de hoofdzetel in Roeselare. Dat is de opdracht die het uitzendbedrijf enkele jaren geleden aan Multi Masters Group toevertrouwde. Met succes, zodat deze samenwerking dan ook is uitgegroeid tot een duurzaam partnership.

Het is een gekend gegeven in de dienstensector. Heel veel verschillende filialen dienen op frequente basis schoongemaakt te worden. “Niet veel bedrijven kunnen een opdracht van dit kaliber aan”, zegt Filip Van De Werf, Facility Advisor bij Accent.

Filip Van De Werf volgt bij Accent de schoonmaak van alle kantoren in gans België op. Hiervoor werkt hij nauw samen met de verantwoordelijken van Multi Masters Group.
Filip Van De Werf (Facility advisor bij Accent)

Accent looft de goede opvolging van de schoonmaak

Wat maakt dat Multi Masters Group – meer bepaald de schoonmaakdivisie Cleaning Masters – daar wel in slaagt? Accent werkte voordien samen met een andere partner en “toen nam de coördinatie van de schoonmaak heel wat tijd in beslag bij ons. Dankzij de goede opvolging van Cleaning Masters neemt die schoonmaak coördinatie nu nauwelijks 10% van mijn takenpakket in”, zegt Filip Van De Werf van Accent.

“Bij Cleaning Masters slagen ze er altijd in om snel een vervanger te voorzien.”

Die minutieuze opvolging brengt andere voordelen met zich mee. Bijvoorbeeld op het vlak van continuïteit. “De schoonmaaksector is op dat vlak enorm veeleisend. Je moet steeds snel een vervanger kunnen voorzien. Bij Cleaning Masters slagen ze daar altijd in.”

Cleaning Masters - de schoonmaakdivisie van Multi Masters Group - verzorgt de schoonmaak van de 260 kantoren van Accent.

Accent doet beroep op Multi Masters Group voor andere diensten

Opmerkingen of extra aanvragen in verband met de schoonmaak geeft Accent aan Cleaning Masters door via het digitale systeem Multidesk. “Zo kan ik altijd alles op de voet volgen.”
De tevredenheid over de schoonmaak spoorde Accent aan om ook voor andere diensten beroep te doen op Multi Masters Group. De divisies Green Masters en Hygi Masters voerden ook al opdrachten uit voor het uitzendbedrijf.

Door de jaren heen zijn Accent en Multi Masters Group dan ook helemaal op mekaar afgestemd geraakt. “Dat is de reden waarom we dit partnership zo lang mogelijk willen verderzetten”, besluit Filip Van De Werf.

Lees ook de getuigenissen van andere bedrijven uit verschillende sectoren:

Terug naar boven